Svjetski dan turizma 2021.

event 27.09.2021.

Danas se, kao i svake godine 27. rujna, pod okriljem Svjetske turističke organizacije UN-a (UNWTO) diljem svijeta obilježava Svjetski dan turizma – ove godine pod geslom „Turizam za uključiv rast”.

Ovo je prilika da svi pogledamo korak dalje od turističkih statistika i priznamo kako iza svakog broja stoji osoba. UNWTO stoga poziva sve da proslave jedinstvenu sposobnost turizma koja osigurava da nitko ne zaostaje dok se svijet počinje ponovno otvarati i gledati u budućnost.

Specijalna bolnica AKSIS nadaleko je poznata kao inovativan, uspješan i globalni igrač na svjetskoj karti zdravstvenog turizma. Našoj se bolnici u proteklih 11 godina za pomoć, ekspertizu, drugo mišljenje i liječenje obratilo više stotina pacijenata iz više od 40 zemalja s 4 različita kontinenta 🌍.

Ponosni smo na naš doprinos razvoju zdravstva i inovativnih kirurških metoda, prepoznatljivosti Republike Hrvatske 🇭🇷 u svijetu, te na činjenicu kako nam se svakim danom obraća sve više inozemnih pacijenata u potrazi za rješenjem za svoje tegobe iz područja neurokirurgije, ortopedije, fizikalne medicine i rehabilitacije te regenerativne terapije matičnim stanicama.

Također, vrlo smo ponosni i na naš cijeli vrijedni tim, posebice naše neurokirurge i ortopede, dr. Roberta Saftića, dr. Mladena Miškulina, prof. Karla Houru i prim. Andreja Radića, čija je međunarodna reputacija znatno doprinijela razvoju i rastu zdravstvenog turizma naše bolnice i države.

Vaša Specijalna bolnica AKSIS 🏥