❗ COVID-19 – VAŽNE INFORMACIJE ❗

event 15.03.2020.

Smjernice

S obzirom na epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i svijetu, činjenicu da je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila globalnu pandemiju i Europu kao novi epicentar te na dobrobit svih Vas, Vaših obitelji, naših djelatnika i svih ostalih s kojima smo u svakodnevnom kontaktu, donosimo Vam nekoliko važnih informacija:

➡ Molimo sve pacijente da nam se obavezno telefonski jave prije dolaska u bolnicu ako su oni ili netko iz njihovog okruženja u proteklih 14 dana bili na područjima izloženim virusu COVID-19 ili u kontaktu s oboljelima.

➡ Molimo sve pacijente koji imaju ili su u zadnjih 14 dana imali bilo kakve simptome bolesti (povišena tjelesna temperatura, slabost, bolovi u mišićima, respiratorni problemi, kašalj) da nam se obavezno telefonski jave prije dolaska u bolnicu.

➡ Molimo sve pacijente da prilikom ulaska u bolnicu obavezno pravilno dezinficiraju ruke na aparatima koji su postavljeni za tu namjenu.

➡ Pratnjama pacijenata dolazak je dozvoljen isključivo do lifta na 0. etaži naše zgrade. U slučaju da je pacijentu potrebna daljnja asistencija – molimo da nas nazovete pa će naše medicinsko osoblje doći po pacijenta na 0. etažu.

➡ Zabranjene su posjete našim pacijentima.

Odjel za neurokirurgiju (dr. Saftić i dr. Houra)
☎️ 01/3877-413

Odjel za ortopediju (dr. Radić)
☎️ 01/3877-890

Zahvaljujemo unaprijed svima na disciplini, strpljenju i razumijevanju. Samo zajedničkim naporima možemo smanjiti širenje ovog oboljenja i time doprinijeti našoj zajednici u borbi protiv virusa.

Vaša Specijalna bolnica AKSIS 🏥