O nama

event 08.01.2023.

Specijalna bolnica Aksis osnovana je 2012. godine. Njezinu osnivanju prethodile su godine rada, uvođenja novih metoda liječenja te inoviranja Poliklinike Vertebralis i Poliklinike Vertebris.

Specijalnu bolnicu Aksis osnovala je skupina profesionalaca u području neurokirurgije kralježnice, ortopedije i traumatologije, anesteziologije i fizikalne medicine, koju predvodi dr. Robert Saftić kao ravnatelj i medicinski direktor. Cilj je od samih početaka bio ponuditi nešto novo, inovativno, bolje i sigurnije – minimalno invazivno, što bi osiguralo visoku razinu zadovoljstva pacijenata i smanjilo troškove pacijentima i zdravstvenom sustavu.

Unutar Specijalne bolnice Aksis djeluju dva zasebna odjela:

  • Odjel za neurokirurgiju
  • Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Misija

Naša je misija jednostavna i sastoji se od pružanja pouzdanih informacija o bolestima i stanjima kralježnice i zglobova, opcijama minimalno invazivnoga liječenja, pružanja drugoga mišljenja i na kraju organiziranja i koordiniranja mogućega kirurškog tretmana u našoj bolnici. Naše specijalnosti su endoskopska discektomija s anuloplastijom (SED), METRx mikro-endoskopska dekompresija, laserska operacija kralježnice (PLDD) i minimalno invazivna operacija zglobova. Ove metode predstavljaju kombinaciju minimalno invazivnog kirurškog pristupa s maksimalnim učinkom u tretiranju degenerativnih bolesti i oboljenja lokomotornog sustava.

Usluge

Raspon naših usluga uključuje komunikaciju doktor-pacijent te korespondenciju, usluge prijevoda, usluge digitalizacije dokumentacije i potpuni spektar usluga kada odaberete operaciju kod naših neurokirurga ili ortopedskih kirurga. Ovo može uključivati upravljanje vizama i drugom dokumentacijom, prijevoz s aerodroma ili od/do hotela, smještaj, podršku za obitelj i prijatelje koji ostaju kod kuće, itd.

Međunarodno priznati

Uspješno primjenjujemo najnaprednije i najinovativnije metode u minimalno invazivnoj neurokirurgiji kralježnice i ortopedskoj kirurgiji. Tijekom godina rada i postojanja kao jedne od vrhunskih svjetskih destinacija i bolnica za tretiranje poremećaja i bolesti kralježnice pomoću tehnika minimalno invazivne kirurgije, liječili smo pacijente iz cijeloga svijeta, uključujući pacijente iz Španjolske, Francuske, Italije, Njemačke, Ujedinjenoga Kraljevstva, Češke, Slovačke, Bugarske, Portugala, Rumunjske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Egipta, Gane, Tanzanije, Kanade, SAD-a itd. U zadnje vrijeme postajemo prepoznata destinacija za minimalno invazivnu kirurgiju u ortopediji (kirurgija zglobova).

Drugo mišljenje

Ako tražite profesionalnu i točnu dijagnozu svojeg stanja/bolesti ili ako razmatrate odabir minimalno invazivnog zahvata kao alternativu nad tradicionalnim metodama ortopedske ili neurološke kirurgije, naše kvalificirano osoblje vrlo će rado procijeniti Vaš slučaj i pružiti savjete o svim opcijama liječenja koje su Vam dostupne.

Naše specijalnosti su:

  • Laserske operacije kralježnice
  • Endoskopske operacije kralježnice
  • Mikro-endoskopske operacije kralježnice
  • Spinalna fuzija
  • Umjetni disk kralježnice
  • Operacije rascjepa diska (annular tear)
  • Kifoplastika i vertebroplastika

SVE PROCEDURE NA KRALJEŽNICI