Osiguravajuće kuće

event 24.01.2023.

U Specijalnoj bolnici Aksis spremni smo na suradnju sa svim osiguravajućim kućama diljem svijeta, a s nekima već imamo ostvarenu suradnju.

Cigna

Cigna je globalna tvrtka za zdravstvene usluge posvećena pomaganju ljudima da poboljšaju svoje zdravlje, dobrobit i duševni mir. Cigna ima preko 74.000 zaposlenika koji služe više od 170 milijuna kupaca diljem svijeta. Pružamo izbor, predvidljivost, pristupačnost i pristup kvalitetnoj skrbi kroz povezana, personalizirana rješenja koja unapređuju zdravlje cijele osobe, kako u tijelu tako iu umu.

HENNER (GMC Services)

Henner je sada vodeća francuska grupa za konzultacije i upravitelje treće strane beneficija zaposlenika za tvrtke. Henner dizajnira i ugrađuje sheme socijalne zaštite koje su napravljene prema potrebama klijenata te pruža savjetodavne i administracijske usluge u Francuskoj i inozemstvu. Henner je postao referentna točka svojih klijenata zahvaljujući svojim administrativnim, pravnim i aktuarskim uslugama.

Vanbreda International

Vanbreda International specijalizira se u programima međugraničnog zdravstvenog osiguranja i beneficija zaposlenika za organizacije između vlada, multinacionalne korporacije i njihovu međunarodnu radnu snagu. Vanbreda International ima preko 50 godina iskustva u dizajniranju, ugradnji i upravljanju programima međugraničnih zdravstvenih osiguranja za međunarodne organizacije, multinacionalne korporacije i njihovu internacionalnu radnu snagu, kao i za pojedinačne iseljenike.

AP Companies Russia

AP Companies Global Solutions vodeća je tvrtka za zdravstvenu pomoć u Rusiji koja radi diljem svijeta. AP počinje sa svojim radom 1997. kao mala lokalna tvrtka za pomoć u Rusiji koja je pružala medicinske usluge lokalima diljem cijele zemlje. Početkom 90-ih ruski građani počeli su aktivno putovati u inozemstvo na godišnje odmore i u poslovne svrhe. Tijekom 10 godina AP je istraživala i radila u svom polju i, kao posljedica toga, postavila svjetsku zdravstvenu mrežu više od 24.670 izravnih pružatelja medicinskih usluga.

Allianz

Allianz Worldwide Care razumije potrebe naših pojedinačnih klijenata. Vi i vaša obitelj možete se osloniti na nas da vam omogućimo pristup najboljem mogućem međunarodnom zdravstvu. Kao specijalisti u zdravstvenom osiguranju, možemo vam pružiti uslugu koja je brza, fleksibilna i potpuno pouzdana. Život i rad u inozemstvu ima svoju količinu izazova, čak i bez brige za zdravlje Vas i vaše obitelji. Bez obzira na to jeste li u Berlinu ili Pekingu, Allianz Worldwide Care pobrinut će se da dobijete najbolji dostupni zdravstveni tretman.

Bupa International

Bupa International razvila se u međunarodno ugledan brand. Bupa International ustanovljena je 1971. kako bi naše zdravstveno osiguranje omogućila iseljenicima diljem svijeta. Odonda smo proširili svoju mrežu na 190 zemalja i podigli svoje članstvo na preko 800 tisuća ljudi. Bupa International je specijalistička međunarodna podružnica tvrtke Bupa i radi u Ujedinjenom Kraljevstvu, Danskoj, SAD-u, Španjolskoj, Francuskoj, Hong Kongu, Egiptu, UAE i Australiji. Brinemo za živote u svojim rukama i posvećeni smo pružanju svih usluga osiguranja, pomoći i savjeta koji su Vam potrebni kako bi sebe i svoju obitelj održali u najboljem zdravlju. Naš posvećeni tim respektira svačiju individualnost, kulturu, privatnost i dostojanstvo te stremi prema pružanju osobne usluge na koju se možete osloniti tijekom svojeg Bupa International članstva.