Partneri i prijatelji

event 24.01.2023.

Ponosni smo na našu suradnju s vodećim svjetskim bolnicama te privatnim i nevladinim organizacijama. U nastavku izdvajamo neke od njih.

MaxMoreSpine (Hoogland Spine Products)

S ponosom najavljujemo partnerstvo između MaxMoreSpine i Specijalne bolnice Aksis. Prema ovoj incijativi, Specijalna bolnica Aksis postat će nastavnička baza, a dr. Robert Saftić instruktor za proizvode i endoskopski sustav tvrtke MaxMoreSpine. Hoogland Spine Products privatna je tvrtka osnovana 2006. godine u Münchenu. Cilj je razvijanje, proizvodnja i distribucija instrumenata i softvera za minimalno invazivne intervencije na kralježnici. Tvrtka je izgrađena na iskustvu u artroskopiji, endoskopiji i dizajnu dr. Thomasa Hooglanda, slavnoga doktora nizozemskih korjena, jednog od pionira endoskopske (minimalno invazivne) kirurgije kralježnice.

The Spinal Foundation

The Spinal Foundation vodi dr. Martin Knight, ortopedski kirurg specijaliziran za endoskopske operacije kralježnice. Martin Knight je međunarodno priznat stručnjak i pionir minimalno invazivne kirurgije kralježnice. Pod njegovim vodstvom, njegov tim se profilirao kao vodeći u Engleskoj i u svijetu za razvoj novih tehnologija za endoskopske operacije kralježnice.

Desert Institute for Spine Care

Desert Institute for Spine Care vodi naš veliki prijatelj dr. Anthony Yeung. Dr. Yeung je ortopedski kirurg specijaliziran za dijagnosticiranje i tretiranje uzroka nesnosne boli u leđima, posebice hernije i rascjepa diska. Međunarodno je priznati stručnjak za endoskopsku kirurgiju kralježnice te je u suradnji s Richardom Wolfom dizajnirao vlastiti endoskopski sustav – YESS (Yeung Endoscopic Spine System).

Wooridul Spine Hospital

Wooridul Spine Hospital, koju vodi dr. Sang-Ho Lee, vodeći je svjetski lanac bolnica za operacije kralježnice. Trenutno imaju devet bolnica u Južnoj Koreji te po jednu u Turskoj, Maleziji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Koncentrirani su na primjenu minimalno invazivnih metoda liječenja svih bolesti kralježnice te ostalih ortopedskih dijagnoza.

NeuroSpine Team

NeuroSpine Team – vodeći talijanski tim za kirurgiju kralježnice u kojem radi naš prijatelj, dr. Josip Burić.