Aksis ortopedija – Specijalna bolnica za ortopediju i neurokirurgiju osnovana je krajem 2012. godine. Priznati je centar izvrsnosti u kojem su liječnici posvećeni razvoju novih i inovativnih načina liječenja kralježnice, zglobova i cijelog lokomotornog sustava te unaprijeđenju već postojećih, a sve to s ciljem omogućavanja kvalitetnog života svojim pacijentima. Osnivači su priznati stručnjak minimalno-invazivne kirurgije kralježnice u ovom dijelu Europe, mr.sc. Robert Saftić dr.med.spec. neurokirurg i priznati stručnjak artroskopske kirurgije, te minimalno invazivne kirurgije u ortopediji doc.dr.sc. Mladen Miškulin prim.dr.med. ortopedije i traumatologije.

Aksis – ortopedija ima prostran poliklinički dio i operacijski blok sa dvije operacione sale i intenzivnom njegom.

Naše vrijednosti

Naša misija je liječenje po najvišim svjetskim standardima, jedinstvena postoperativna podrška, pružanje pouzdanih informacija o bolestima kralježnice, zglobova i cijelog lokomotornog sustava, edukacija o minimalno-invazivnim principima liječenja, te pružanje kvalitetnog drugog mišljenja.
Specijalnosti su nam artroskopske operacije ramena, koljena , kuka i ostalih zglobova, kao i ugradnju totalnih endoproteza zglobova kuka, koljena i ramena minimalno invazivnim pristupima koji omogućuju umanjenu postoperativnu bol, puno brži oporavak u odnosu na klasične operativne tehnike te potpuni oporavak normalnim životnim aktivnostima, kako radnim tako i sportskim. U neurokirurškim zahvatima specijalizirani smo za endoskopske operacije kralježnice, mikro-endoskopske (METRx) operacije kralježnice, laserska dekompresija diska.