Svjetski dan turizma 2024.

event 27.09.2024.

Svake godine 27. rujna diljem svijeta obilježava se Svjetski dan turizma, dok se u našoj djelatnosti i bolnici taj dan…

Svake godine 27. rujna diljem svijeta obilježava se Svjetski dan turizma, dok se u našoj djelatnosti i bolnici taj dan koristi za isticanje važnosti i uspjeha u zdravstvenom turizmu.

Danas mnogi pišu i govore o tom fenomenu i jednom od najbrže rastućih oblika turizma. Iako u medijima rijetko spominjani, ponosni smo na činjenicu kako smo uistinu jedni od pionira zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, posebice medicinskog turizma.

Zdravstveni turizam nije samo trend, već prilika da ljudi diljem svijeta dobiju najbolju moguću medicinsku njegu bez obzira na granice. Zahvaljujući našim stručnjacima i najnovijim metodama liječenja, pacijenti iz različitih kultura i sredina dolaze u našu bolnicu s povjerenjem, znajući da će kod nas dobiti kvalitetnu skrb i individualizirani pristup.

Znate li što je zajedničko zdravstvenim turistima iz Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Bosne i Hercegovine, Tanzanije, Gane, Engleske, Australije, Srbije, Češke, Slovačke, Italije, Slovenije, Latvije, Dominikanske Republike, Portugala, Španjolske, Njemačke, Makedonije, Egipta…..? Operirani su u Specijalnoj bolnici AKSIS.

Zahvaljujemo se na povjerenju svim pacijentima iz Hrvatske, regije, Europe i svijeta. U proteklih 15 godina pružili smo našu vrhunsku uslugu više stotina pacijenata iz više od 40 zemalja svijeta s 4 različita kontinenta.