Izv. prof. dr. sc. Karlo Houra, dr. med. sudjelovao na 8. međunarodnom traumatološkom kongresu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

event 05.03.2024.

Dubai je nedavno bio domaćih 8. međunarodnog traumatološkog kongresa na kojem je našu bolnicu, dosege medicine u Hrvatskoj i mogućnosti…

Dubai je nedavno bio domaćih 8. međunarodnog traumatološkog kongresa na kojem je našu bolnicu, dosege medicine u Hrvatskoj i mogućnosti minimalno-invazivne neurokirurgije kralježnice u najboljem svjetlu predstavio naš neurokirurg izv. prof. dr. sc. Karlo Houra, dr. med..

Kao pozvani predavač, jedan od voditelja i moderatora sesije Inovacije i budućnost kirurgije kralježnice, te s 3 vrlo inovativna predavanja na temu endoskopske neurokirurgije kralježnice, inspirirao je brojnu međunarodnu ortopedsku i neurokiruršku zajednicu.

U sklopu ovog kongresa održane su brojne radionice i tečajevi, te je izv. prof. dr. sc. Karlo Houra, dr. med. ujedno bio i voditelj kadaver tečaja o transforaminalnim endoskopskim operacijama kralježnice u Neuro Spinal Hospital.

Izuzetno smo ponosni na našeg profesora čija je stručnost i inovativnost u području neurokirurgije kralježnice još jednom dobila međunarodnu potvrdu. Njegov doprinos ne samo da promiče ime naše bolnice, već i postavlja Hrvatsku kao jednu od vodećih zemalja u svijetu minimalno-invazivne neurokirurgije kralježnice.