Neurokirurška ambulanta izv. prof. dr. sc. Karla Houre, dr. med. u Varaždinu, ponedjeljak 28.08.2023.

event 19.08.2023.

Ukoliko imate problema s kralježnicom, bolove u vratu ili leđima s ili bez širenja u ekstremitete, vrijeme je da se obratite stručnjaku koji će Vas na temelju kliničkog pregleda posavjetovati i objasniti Vam otkloniti ili maksimalno ublažiti Vaš problem.

Izv. prof. dr. sc. Karlo Houra, dr. med. vodeći je hrvatski neurokirurg za kralježnicu, stalni član neurokirurškog tima Specijalne bolnice AKSIS zajedno s dr. Saftićem, naslovni izvanredni profesor na Katedri za neurokirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, izvanredni profesor na Sveučilištu Sjever, te redoviti predavač na međunarodnim kongresima i tečajevima.

Termin sljedeće ambulante izv. prof. dr. sc. Karlo Houra, dr. med. u Varaždinu je ponedjeljak 28.08.2023. u Centar za kralježnicu Varaždin- Nado centar.

✅ drugo neurokirurško mišljenje
✅ operacijsko liječenje kralježnice
✅ konzervativno liječenje kralježnice

Molimo zainteresirane pacijente da za sve informacije, cijenu i dogovor termina pregleda kontaktiraju izravno Centar za kralježnicu Varaždin- Nado centar na broj telefona 091-311-0822 ili na email adresu nado.varazdin@gmail.com.