Vrhunska neurokirurgija kralježnice i predanost izvrsnosti u Specijalnoj bolnici AKSIS – naši najnoviji neurokirurški uspjesi

event 24.06.2024.

Ponosni smo na našu predanost i vrhunske rezultate u neurokirurgiji kralježnici. U zadnjih nekoliko dana naš izvanredni tim izveo je…

Ponosni smo na našu predanost i vrhunske rezultate u neurokirurgiji kralježnici. U zadnjih nekoliko dana naš izvanredni tim izveo je i dvije napredne i zahtjevne operacije kralježnice koje su pacijentima donijele olakšanje i poboljšanu kvalitetu života – METRx mikro-endoskopsku stražnju dekompresiju vratne kralježnice, te miniOpen TLIF spinalnu fuziju.

Naše iskustvo, znanje i tehničke mogućnosti omogućuju nam izvođenje najsloženijih zahvata s visokom stopom uspjeha. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i kontinuiranoj edukaciji naši neurokirurzi pružaju najbolju moguću skrb. U nastavku pogledajte slike koje prikazuju preciznost i inovativnost naših zahvata.

Svaki pacijent je za nas jedinstven, a naš cilj je uvijek pružiti vrhunsku uslugu i rezultate. Hvala vam na povjerenju koje nam ukazujete.