Prof. Karlo Houra –⁠ pozvani predavač i instruktor na međunarodnom anatomskom tečaju o endoskopskim operacijama kralježnice

event 03.12.2021.

Prije nekoliko dana u Essenu (Njemačka) u organizaciji tvrtke MaxMoreSpine, lidera u razvoju minimalno invazivnih tehnologija, održan je još jedan međunarodni anatomski tečaj o endoskopskim operacijama kralježnice.

Naš neurokirurg prof. Karlo Houra sudjelovao je kao jedan od voditelja tečaja, pozvani predavač i instruktor.

Specijalna bolnica AKSIS i MaxMoreSpine surađuju već dugi niz godina u promociji minimalno invazivnih endoskopskih operacija kralježnice te edukaciji liječnika diljem svijeta. Zanimljivost na koju smo ponosni je svakako i činjenica kako je osnivač ove tvrtke ujedno i jedan od pionira endoskopskog pristupa u kirurgiji kralježnice –⁠ pok. dr. Thomas Hoogland.

Naši neurokirurzi prof. Houra i dr. Saftić ne samo da imaju najviše iskustva u endoskopskim operacijama kralježnice u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, nego zahvaljujući zavidnoj razini vještine i znanja vode tečajeve diljem svijeta te poučavaju druge o ovim naprednim i inovativnim minimalno invazivnim tehnikama.

Vaša Specijalna bolnica AKSIS 🏥